1.2.1 Valokuvien liittäminen raportteihin

Valokuvien lisääminen raportteihin ja havaintoihin on yksi keskeisimmistä ominaisuuksista, joka selittää mobiiliratkaisuiden suosiota HSEQ-asioiden hoitamisessa. NordSafety -sovelluksessa voit liittää havaintoihin niitä konkretisoivia valokuvia, jotka otat mobiililaitteella paikan päällä tai liität laitteen muistista.

Ennen valokuvien ottamista on tärkeää muistaa, että sinun pitää antaa NordSafety-mobiilisovellukselle oikeus käyttää laitteesi kameraa. Yleensä laite kysyy tätä sovelluksen käytön aloituksen yhteydessä. Voit sallia sovellukselle kuvien käytön myöhemminkin mobiililaitteen asetusten kautta.

0 Kommentit

Kommentointi on poistettu käytöstä.