Tilin avaaminen

NordSafety Support -

Kun haluat aloittaa NordSafety -palvelun käytön, täytyy sinun ensin rekisteröidä itsellesi koekäyttötili palveluumme. Se onnistuu osoitteessa https://www.nordsafety.fi/koekayton-rekisterointi/

Salasanan asettaminen

Rekisteröitymisen jälkeen lähetämme sinulle sähköpostivahvistuksen tilisi perustamisesta. Tämän jälkeen pääset asettamaan salasanasi osoitteessa https://portal.nordsafety.com linkin "Unohditko salasanasi?" kautta. Syötä siihen käyttäjätunnuksesi (yleensä sähköpostiosoite, jolla rekisteröidyit palveluun) ja lähetä lomake. Saat ohjeet salasanasi vaihtamisesta sähköpostiisi.

Otamme tietoturvan erittäin vakavasti. Tämän takia emme koskaan välitä selkokielisiä salasanoja emmekä tallenna salasanaasi selkokielisenä järjestelmäämme.