Uuden käyttäjän lisääminen

Uusia käyttäjiä voit luoda portaalin Hallinta > Käyttäjät -kohdasta, mikäli sinulla on siihen tarvittavat käyttöoikeudet. "Uusi käyttäjä" -valinnan takaa pääset täyttämään lisättävän käyttäjän tarvittavat tiedot.

Käyttäjätunnuksena palvelussa käytetään aina sähköpostiosoitemuotoista käyttäjätunnusta. Koska käyttäjätunnus ei viittaa mihinkään varsinaiseen sähköpostilaatikkoon, sen ei tarvitse olla oikeasti olemassa oleva sähköpostiosoite.

Nimet: Lisää käyttäjä etu- ja sukunimet niille varattuihin kenttiin.

Sähköposti: Yhdistä käyttäjään toimiva sähköpostiosoite, sillä kaikkeen kommunikaatioon käyttäjän ja NordSafetyn välillä tullaan käyttämään tätä sähköpostiosoitetta.

Kohteet: Valitse keltaisen "Muokkaa"-painikkeen takaa avautuvasta toimialuepuusta ne organisaatiohaarat ja raportointikohteet, joihin haluat antaa käyttäjälle pääsyn. Käyttäjä tulee applikaation ja portaalin puolella näkemään vain tässä kohdassa määritellyt kohteet.

Käyttäjäryhmä: Lisää uusi käyttäjä hänelle sopivimpaan käyttäjäryhmään.

Kieli: Oletuskieli on englanti. Vaihda se tarvittaessa suomeksi.

Voit määritellä käyttäjälle myös kulttuurin, aikavyöhykkeen sekä tilan (käytössä/ei käytössä).

Käyttäjä on perustettu järjestelmään, kun saat tallennettua nämä tiedot.

Järjestelmä lähettää uudelle käyttäjälle automaattisesti tiedon käyttäjätunnuksesta.
Uuden käyttäjän tulee asettaa salasana ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä.

Mikäli kaikki käyttäjäpaikkanne ovat täynnä, voitte hankkia niitä lisää helposti NordSafetyn yhteyshenkilöltänne.

0 Kommentit

Kommentointi on poistettu käytöstä.