Uuden käyttäjän lisääminen

NordSafety Support -

Uusia käyttäjiä voit luoda portaalin Hallinta > Käyttäjät -kohdasta, mikäli sinulla on siihen tarvittavat käyttöoikeudet. "Uusi käyttäjä" -valinnan takaa pääset täyttämään lisättävän käyttäjän tarvittavat tiedot.

Käyttäjätunnuksena palvelussa käytetään aina sähköpostiosoitemuotoista käyttäjätunnusta. Koska käyttäjätunnus ei viittaa mihinkään varsinaiseen sähköpostilaatikkoon, sen ei tarvitse olla oikeasti olemassa oleva sähköpostiosoite.

Nimet: Lisää käyttäjä etu- ja sukunimet niille varattuihin kenttiin.

Sähköposti: Yhdistä käyttäjään toimiva sähköpostiosoite, sillä kaikkeen kommunikaatioon käyttäjän ja NordSafetyn välillä tullaan käyttämään tätä sähköpostiosoitetta.

Kohteet: Valitse keltaisen "Muokkaa"-painikkeen takaa avautuvasta toimialuepuusta ne organisaatiohaarat ja raportointikohteet, joihin haluat käyttäjän liittää. Käyttäjä tulee applikaation ja portaalin puolella näkemään vain nämä kohteet, ei muuta.

Käyttäjäryhmä: Lisää uusi käyttäjä hänelle tarkoituksenmukaisimpaan käyttäjäryhmään.

Kieli: Oletuskieli on englanti. Vaihda se tarvittaessa suomeksi.

Käyttäjä on perustettu järjestelmään, kun saat tallennettua nämä tiedot. Myös muita käyttäjään liittyviä tietoja voit muokata tässä yhteydessä.

Järjestelmä lähettää uudelle käyttäjälle automaattisesti tiedon käyttäjätunnuksesta.
Uuden käyttäjän tulee asettaa salasana ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä.

Mikäli kaikki käyttäjäpaikkanne ovat täynnä, voitte hankkia niitä lisää helposti NordSafetyn yhteyshenkilöltänne.