Mobiilisovellus (internet)

NordSafety Support -

Löydät yhden mobiiliapplikaatioistamme osoitteesta https://app.nordsafety.com

Voit käyttää tätä sovellusta millä tahansa laitteella ja alustalla. Vaikka mobiilisovelluksemme toimii internetissä, voit käyttää sitä myös ollessasi internetin tavoittamattomissa. Sinun täytyy aloittaa havainnon tekeminen ollessasi yhteydessä internetiin, mutta voit tallentaa keskeneräisen työn laitteellesi ja jatkaa sen valmiiksi offlinena. Seuraavan kerran tarvitset verkkoyhteyttä, kun lähetät havaintosi laitteeltasi palveluumme.