Ominaisuudet mobiilisovelluksessa

NordSafety Support -

Mobiilisovelluksessa näet listan kaikista sinulle aktivoiduista ominaisuuksista. Käyttäjäryhmäsi oikeuksien perusteella määräytyy mitä kaikkea näet ja voit sovelluksella tehdä.

Lomakkeet. Perusnäkymänä on listaus eri raportointilomakkeista. Lomakkeisiin voi myös tulla ikoneita, jotka kertovat, jos sinulla on keskeneräisiä, allekirjoitettavia tai tutkintaa odottavia lomakkeita. Näin tiedät aina helposti, mitä asioita sinun tulee tehdä valmiiksi.

Dokumentit -ominaisuus eroaa hieman muista. Sen avulla voit selata kaikkia portaalin puolella kohteisin, työmaihin tai projekteihin tallennettuja dokumentteja. Tämä on hyödyllinen ominaisuus esim. työkuvien, työohjeiden ja turvallisuusohjeiden jakamiseen.

Viestit -ominaisuus näyttää portaalista lähetettyjä kohdeviestejä.

Mobiilisovelluksen löydät osoitteesta app.nordsafety.com