Täytettyjen lomakkeiden haku

NordSafety Support -

Voit etsiä täytettyjä lomakkeita päävalikon kohdasta "Lomakkeet". Täytä "Hakusana" ja "Kohteet"-kenttiin haluamasi hakuparametrit, esimerkiksi valitse toimialuepuusta haluamasi kohteet, ja käynnistä haku painikkeesta "Hae".
Voit myös hakea jotakin tiettyä lomaketyyppiä kohdan "Lomake" alasvetovalikosta.
Hakutulosten määrää voit rajata asettamalla haullesi aikaikkunan (alku - loppu).

Vinkki. Lomakehaussa tehdyt aika- ja kohderajaukset tallentuvat myös Dashboardin näkymään.