Käyttäjän tietojen muokkaaminen

Pääset muokkaamaan käyttäjän tietoja portaalin Hallinta > Käyttäjät -kohdasta, mikäli sinulla on muokkaamisessa tarvittavat käyttöoikeudet.

Aktivoi muokattavaksi haluamasi käyttäjän tiedot klikkaamalla riviä hiirellä. Sinulle avautuu näkymä "Muuta käyttäjän tietoja". Tällä sivulla pystyt muokkaamaan käyttäjän henkilökohtaisia tietoja (etu- ja sukunimet, sähköpostiosoite), asettamaan käyttäjälle pääsyn toimialuepuunne eri kohteisiin, vaihtamaan käyttäjäryhmän, asettamaan käyttäjän kieliversion sekä valitsemaan onko kyseinen käyttäjätunnus käytössä vai ei.