1.2.3 Lähetä havaintosi ennen uloskirjautumista

NordSafety Support -

Kun työskentelet NordSafety applikaatiolla, eli teet turvallisuushavaintoja, riskien arviointia jne., lähetä kaikki tallentamasi työt eteenpäin ennen uloskirjautumista. Tallennuksella saat tallennettua työsi vain käyttämäsi laitteen muistiin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kirjautuessasi ulos järjestelmästämme kaikki tallennetut työt pyyhkiytyvät pois.

Jos tallennat keskeneräisen työsi, mutta et kirjaudu ulos NordSafetystä, voit jatkaa keskeneräisen havaintosi, riskien arvioinnin jne. tekemistä.   

Back