Käyttäjät

NordSafety Support -

Voit lisätä uusia käyttäjiä organisaationne käytettävissä oleville käyttäjäpaikoille seuraavasti:
Lisää uusi käyttäjä.

"Hallinta"-valikosta löytyvän "Käyttäjät"-valinnan takaa pääset
     1. tarkastelemaan organisaationne täytettyjen ja vapaiden käyttäjäpaikkojen määrää
     2. tarkastelemaan toimialuepuun tasolla kuhunkin kohteeseen liitettyjen käyttäjien tietoja
     3.
muokkaamaan käyttäjän tietoja sekä
     4. lisäämään tai poistamaan käyttäjän näkemiä (raportointi)kohteita.

1. Käytössä olevien ja organisaationne käytettävissä olevien käyttäjäpaikkojen määrän näet avaamalla "Käyttäjät"-valinnan. Lukumäärät näkyvät harmaalla pohjalla sivun yläosassa.

2. Kuhunkin kohteeseen liitetyt käyttäjät näet kohdassa "Kohteet". Oletusarvona on, että kaikki kohteet on valittu. Jos haluat tarkastella johonkin tiettyyn kohteeseen liitettyjä käyttäjiä, avaa kohdeluettelo hakukentän perässä olevasta keltaisesta Kohteet-painike.JPG-painikkeesta, valitse tarkasteltavaksesi haluamasi kohde, paina "Valitse" ja "Hae". Käyttäjälistaan tulostuvat vain ne käyttäjät, joilla on käyttäjäoikeudet valitsemaasi kohteeseen.

3. Kun haluat muokata käyttäjän tietoja, mene kyseisen käyttäjän tietoja sisältävän rivin kohdalle ja klikkaa tiedot auki.

4. Avaa muokattavaksi aikomasi käyttäjän tiedot. Mene kohtaan "Kohteet" ja avaa kohdeluettelo "Muokkaa"-painikkeella. Voit valita käyttäjälle näkyväksi ne kohteet, jotka ovat tuolle käyttäjälle tarkoituksenmukaisimpia. Huomaa, että voit Toimialuehallinnassa lisätä henkilön alueen vastuutahoksi vain, jos hänelle on annettu pääsy kyseiseen kohteeseen tässä kohdassa.