Paikallinen tallennustila täynnä

Kysymys: Olen alkanut saada NordSafetystä ”tallennustila täynnä” –herjaa. Tämä toistuu yleensä miltei jokaisen valokuvan lisäyksen jälkeen. Mistä on kyse ja mikä ratkaisisi tämän ongelman?

Vastaus: Syy ilmoituksen tuloon saattaa olla se, että käyttämäsi laitteen välimuisti on täynnä. Aloita ongelman ratkaiseminen tallentamalla kaikki keskeneräiset havaintosi jne. NordSafety-sovellukseen. Kirjaudu sitten ulos laitteellasi avoinna olevasta NordSafety-sovelluksesta.

Tämän jälkeen tyhjennä sekä selaimen välimuisti että laitteen paikallinen tallennustila, ja aloita käyttö tyhjältä pöydältä. Paikallista tallennustilaa saattavat käyttää muutkin web-ohjelmistot, mikä puolestaan saattaa aiheuttaa ongelmia NordSafetyn käytössä.