Muokkaa organisaatiota tai raportoitavia kohteita

NordSafety Support -

Voit muokata luomaasi organisaatiorakennetta tai raportoitavia kohteita.

Aloita muokkaus menemällä toimialuehallinnan alta siihen organisaation osaan, jota haluat muokata. Pääset muokkaamaan kohteen tietoja aktivoimalla haluamasi organisaation osan toimialuepuussa ja klikkaamalla keltaista "Muokkaa" -painiketta.

Voit muokata kaikkia muita kenttiä, mutta "Raportoitava kohde"-kentän tietoja et voi muuttaa sen jälkeen, kun olet luonut kyseisen toimialueen. Jos haluat muuttaa tuon kentän statuksen, luo uusi toimialue korvattavan kohteen rinnalle ja täydennä tarvittavat kentät. Muista poistaa tarpeettomat toimialueet organisaatiosi rakenteesta.