Käyttäjäryhmien hallinta

NordSafety Support -

Uuden käyttäjäryhmän luonti

Voit luoda uuden käyttäjäryhmän portaalissa seuraamalla polkua "Hallinta" -> "Käyttäjäryhmät". Aloita ryhmän luominen sinisestä "+ Luo käyttäjäryhmä"-painikkeesta.

Nimeä ryhmä ja kirjoita siitä lyhyt kuvaus. Tämän jälkeen määritä ryhmälle sen profiiliin sopivat hallintaoikeudet sekä tarvittavat oikeudet portaalin puolella toimimiseen. Lisätietoja kustakin elementistä löydät sinisen ohjepallon takaa.

Ominaisuuksien oikeuksien hallinnassa voit yhdistää kyseiselle käyttäjäryhmälle näkyväksi asetettavat lomakkeet (esim. turvallisuushavaintolomakkeet, läheltä piti -ilmoitukset) sekä käyttäjäryhmän tarvitsemat käyttöoikeudet (selailu, luonti, muokkaus).

Lisää haluamasi käyttäjät käyttäjäryhmään. Kukin käyttäjä voi kuulua vain yhteen käyttäjäryhmään. Mikäli haluat vaihtaa käyttäjän ryhmästä toiseen, voit tehdä sen esim. tässä kohdassa.

Muista tallentaa tekemäsi muutokset!

Olemassa olevan käyttäjäryhmän päivittäminen

Jo luotua käyttäjäryhmää pääset muokkaamaan polun "Hallinta" -> "Käyttäjäryhmät" takaa. Aktivoi muokkaustila keltaisesta "Muokkaa"-painikkeesta.

Luodun käyttäjäryhmän poistaminen

Voit poistaa olemassa olevan käyttäjäryhmän seuraamalla polkua "Hallinta" -> "Käyttäjäryhmät" -> punainen "Poista"-painike.