1.1 Mobiilisovelluksen käyttö

NordSafety Support -

NordSafety on rakennettu mobile-first ajatuksella. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki kenttäraportointi voidaan tehdä mobiililaitteilla ja että myös portaalimme on käytettävissä mobiililaitteilla. Pystyt siis tekemään kaiken paikasta ja ajasta riippumattomasti.

Käy lataamassa natiivisovelluksemme joko App tai Play Storessa. Jos sinulla ei ole iOS tai Android-laitetta, pääset mobiilisovellukseemme osoitteessa app.nordsafety.com. Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Lisää selaimen ikkunaan avautunut välilehti laitteesi aloitusnäytölle selainikkunan työkalujen avulla. Jatkossa pääset sovellukseen laitteesi aloitusnäyttöön ilmestyneen pikakuvakkeen avulla.

Mistä löydän NordSafety -mobiilisovelluksen?

• automaattisesti päivitettävän mobiilisovelluksemme löydät osoitteesta https://app.nordsafety.com. Tallenna mobiilisovellus kirjainmerkiksi aloitusnäyttöösi, jotta pääset siihen helposti myöhemminkin.
  • Meillä on tarjolla natiivisovellus iOS laitteille AppStoressa.
  • Android-laitteiden natiivisovelluksen löydät Play Storesta.

Kuinka kirjaudun sisään?

Kirjaudu mobiilisovellukseen samoilla tunnuksilla, joilla kirjaudut portaaliimmekin. Mikäli käytössäsi oleva mobiililaite on henkilökohtainen laitteese, sinun ei tarvitse käyttökertojen välillä kirjautua sovelluksesta ulos. Riittää, että suljet sovelluksen. Näin sovellus muistaa sinut, ja pääset tekemään uusia havaintoja hyvin nopeasti.

Mobiilisovelluksessa näet listan kaikista sinulle aktivoiduista ominaisuuksista (lomakkeet). Käyttäjäryhmäsi oikeuksien perusteella määräytyy se, mitä kaikkea näet ja voit sovelluksella tehdä.

Lomakkeet. Perusnäkymänä on listaus eri raportointilomakkeista. Lomakkeisiin voi myös tulla ikoneita, jotka kertovat, jos sinulla on keskeneräisiä, allekirjoitettavia tai tutkintaa odottavia lomakkeita. Näin tiedät aina helposti, mitä asioita sinun tulee tehdä valmiiksi.

Dokumentit -ominaisuus eroaa hieman muista. Sen avulla voit selata kaikkia portaalin puolella kohteisin, työmaihin tai projekteihin tallennettuja dokumentteja. Tämä on hyödyllinen ominaisuus esim. työkuvien, työohjeiden ja turvallisuusohjeiden jakamiseen.

Viestit -ominaisuus näyttää portaalista lähetettyjä kohdeviestejä. Viestit eivät siis ole henkilökohtaisia.